Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Espoon Reserviläiset ry

Espoon Reserviläisiin voivat liittyä suomalaisen varusmiespalveluksen suorittaneet miehet ja naiset sotilasarvosta riippumatta. Naisille on vaihtoehtona myös Espoon Maanpuolustusnaiset.

Pikaohjeet:

Mikäli haluat vielä lisää tietoa, ota yhteyttä sähköpostilla, tämän sivun lomakkeella tai puhelimella. Yhteystiedot löytyvät yhteystietosivulta.

Yleistä tietoa yhdistyksistä

Espoossa toimivat Espoon Reserviläiset sekä Tapiolan Reserviupseerit (TaRu) tiiviissä yhteistyössä Espoon Maanpuolustusnaisten kanssa ja lisäksi Kauniaisissa toimii Espoon-Kauniaisten Reserviupseerit. EsRes ja TaRu ovat olleet suunnan näyttäjinä reserviläisten koulutustoiminnan aloittamisessa sekä vetämisessä vuodesta 1993. Suurina kerhoina, 500 (EsRes) ja 640 (TaRu) jäsentä, meillä on ollut helpompaa vaikuttaa ja olla yhteistyössä Puolustusvoimien sekä Helsingin Seudun Reserviläis- sekä Reserviupseeripiirien kanssa. Meidät tunnetaan peruskoulutukseen keskittyvänä ammattitaitoisena joukkona. Päätoimintojamme ovat:

  • Ammunta
  • Sotilaallisia valmiuksia palveleva koulutus (osallistumalla Maanpuolustuskoulutusyhdistyksen toimintaan).
  • Liikunta
  • Aatteellinen toiminta

 

Korjataan lopuksi vielä muutama yleinen epätietoisuudenaihe

1) Reserviläinen voi kuulua mihin reserviläisyhdistykseen tahansa.

2) Kotiosoitteen vaihtuminen ei aiheuta mitään tarvetta vaihtaa yhdistystä, ellet sitä itse halua.

3) Liittyminen tai kuuluminen yhdistykseen ei tuo mukanaan mitään pakkoa osallistua yhdistyksen toimintaan. Aktiivisille toiminnan tekijöille jäsenyytesi on todella tärkeä vaikka et itse aktiivinen olisikaan. Jäsenmaksutulot mahdollistavat käytännössä kaiken toiminnan, sillä yhdistys elää jäsenmaksutuloillaan.

4) Liittoon kuuluminen luo painoarvoa Reserviläisliitolle suorittaa reserviläisten edunvalvontaa valtakunnan tasolla. Liittojen painoarvo on vuosien kuluessa selkeästi kasvanut.

 

Jos haluat lisätietoa jäsenyydestä, lähetä alla oleva lomake.

*:llä merkityt kentät ovat pakollisia.