Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Espoon Reserviläiset ry

Espoon Reserviläisiin voivat liittyä suomalaisen varusmiespalveluksen suorittaneet miehet ja naiset sotilasarvosta riippumatta. Upseerit voivat myös liittyä sisaryhdistykseemme Tapiolan Reserviupseereihin ja naiset jotka eivät ole suorittaneet varusmiespalvelusta Espoon Maanpuolustusnaisiin.

Pikaohjeet:

Mikäli haluat vielä lisää tietoa, ota yhteyttä sähköpostilla, tämän sivun lomakkeella tai puhelimella. Yhteystiedot löytyvät yhteystietosivulta.

Yleistä tietoa yhdistyksistä

Espoossa toimivat Espoon Reserviläiset sekä Tapiolan Reserviupseerit (TaRu) tiiviissä yhteistyössä Espoon Maanpuolustusnaisten kanssa ja lisäksi Kauniaisissa toimii Espoon-Kauniaisten Reserviupseerit. EsRes ja TaRu ovat olleet suunnan näyttäjinä sotilaskoulutuksen aloittamisessa sekä vetämisessä vuodesta 1993. Suurina kerhoina (500 (EsRes) ja 640 (TaRu) jäsentä) meillä on ollut helpompaa vaikuttaa ja olla yhteistyössä Puolustusvoimien sekä Helsingin Seudun Reserviläis- sekä Reserviupseeripiirien kanssa. Meidät tunnetaan peruskoulutukseen keskittyvänä ammattitaitoisena joukkona. Päätoimintojamme ovat:

  • Ammunta
  • Sotilaskoulutus (osallistumalla MPK:n toimintaan)
  • Liikunta
  • Aatteellinen toiminta

 

Korjataan lopuksi vielä muutama yleinen epätietoisuudenaihe

1) Reserviläinen voi kuulua mihin reserviläiskerhoon tahansa

2) Kotiosoitteen vaihtuminen ei aiheuta mitään tarvetta vaihtaa kerhoa, ellet sitä itse halua tehdä

3) Liittyminen tai kuuluminen kerhoon ei tuo mukanaan mitään pakkoa osallistua yhdistyksen toimintaan. Aktiivisille toiminnan tekijöille jäsenyytesi on todella tärkeä vaikka et itse aktiivinen olisikaan. Jäsenmaksutulot mahdollistavat kaiken toiminnan, kerho elää jäsenmaksutuloillaan.

4) Liittoon kuuluminen luo painoarvoa Reserviläisliitolle suorittaa reserviläisten edunvalvontaa valtakunnan tasolla. Liittojen painoarvo on selkeästi kasvanut.

 

Jos haluat lisätietoa jäsenyydestä, lähetä alla oleva lomake.

*:llä merkityt kentät ovat pakollisia.