Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Espoon Reserviläiset ry

Haastekilpailu - Kuntoilutapahtuma maaottelumarssin hengessä 4. - 25.5.2021

Lisätty 23.02.2021

Reserviläisliiton Keski-Suomen piiri vastaa Jyväskylän Seudun Reserviläiset ry.n haasteeseen ja haastaa Reserviläisliiton yhdistyksineen liikuntatapahtumaan maaottelumarssin hengessä, sen 80 -vuosipäivien kunniaksi.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Maaottelumarssi_1941

Haaste tapahtuu yhdistyksittäin jäsenmäärän suhteessa.

Tapahtuman aika 4.- 25.5.2021, jolloin myös suoritukset tehdään.

Matkat on naiset 10 km ja miehet 15 km.

Aikatavoitetta ei ole, eikä myöskään rajata suorituskertojen määriä henkilöittäin ja niitä voi suorittaa myös useamman peräkkäin.

Suoritukset kirjataan lomakkeelle, hyväksytään omalla sekä todistajan allekirjoituksella, jonka jälkeen lomake lähetetään omalle yhdistykselle joko sähköisenä (skannattuna) tai kirjeitse.

Yhdistykset keräävät suoritukset (ja skannaavat paperiset ilmoitukset) ja ilmoittavat suoritusmäärät piireille. Suoritukset yhteensä, suorittajat yhteensä ja suorituspäivät.

Tarvittaessa voidaan pyytää sähköisiä dokumentteja suorituksista tilastointia varten.

Yhdistykset tarkistavat suorittajan jäsenyyden ja tilastoivat jäsenistönsä suoritukset.

Reserviläisliitto voi jakaa saman haasteen muille valtakunnallisille maanpuolustusjärjestöille, kuten Reserviupseeriliitolle, Maanpuolustuskiltojen liitolle, Maanpuolustusnaisten liitolle ja Rauhanturvaajaliitolle ja he taas heidän jäsenilleen sekä toivomme, että haaste viedään vielä ainakin Ruotsin ja Viron maanpuolustusjärjestöille, tehden tästä monimaaottelun juhlavuoden kunniaksi.

Palkinnot yhdistyksittäin arvotaan osallistujien kesken (esim. kolmelle), piirin sisällä kolmelle parhaalle yhdistykselle suhteessa jäsenmäärään, valtakunnallisesti kolmelle parhaalle piirille suhteutettuna jäsenmäärään ja sama muissa liitoissa.

Alkuperäinen pdf-tiedosto marssikortteineen (linkki)