Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Espoon Reserviläiset ry

Töölön ampumaradan vuoroista / RATA SULJETTU

Lisätty 05.04.2021

Radasta vastaavien tahojen, eli Helsingin Seudun Reserviläispiirin ja Helsingin Reserviupseeripiirin päätöksellä Töölöntorin rata päätettiin sulkea 30.11.2020 alkaen johtuen korona-pandemian takia annetusta viranomaisohjeistuksesta. Viranomaisohjeistuksen mukaisten rajoituksien jatkumisesta johtuen rata pysyy suljettuna ainakin 30.4.2021 asti.

Yhdistyksemme kyseisenä ajanjaksona olevat ratavuorot on siis peruttu. Toivottavasti pääkaupunkiseudun pandemia-tilanne mahdollistaa taas niiden jatkamisen sen jälkeen. 

 

Yhdistyksemme on Töölön sisäampumaradalla vuoro parittomien viikkojen sunnuntaisin klo 17:00 alkaen. Vuorot on listattu näillä sivuilla olevaan yhdistyksemme toimintakalenteriin.

Lisää tietoja Töölön ampumaradan vuoroista (linkki)

Ratavuoroille ilmoittautuminen tapahtuu nimenhuuto.com:issa olevan yhdistyksemme sivun kautta. Vuorot ovat niin suosittuja että olemme johtuneet rajaamaan ne vain omille jäsenillemme. Vuorot on myös jaettu kahteen osaan - klo 17 - 19 ja klo 19 - 21.

Jos teillä ei ole vielä tunnuksia yhdistyksemme nimenhuuto.com:in sivulle, niitä voi pyytää sähköpostitse osoitteesta: ammunta(at)esres.fi

Epidemiasta johtuen Töölön ampumaradan vuoroilla toimitaan allaolevan turvallisuusohjeen mukaisesti!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Helsingin Reserviupseeripiiri ry

1.6.2020 Helsingin Seudun Reserviläispiiri ry Turvallisuusohje, voimassa toistaiseksi.

Töölön ampumarata aukeaa käyttöön 1.6.2020. Edelleen jatkuvan koronaepidemian vuoksi tulee kuitenkin noudattaa seuraavia turvallisuusohjeita. Ammunnan / vuoron vetäjä vastaa ohjeiden noudattamisesta.

- Tilojen käyttö on kävijän omalla vastuulla, ja lähikontakteja tulee välttää. Radalla käyntiä ei suositella yli 70-vuotiaille ja muille riskiryhmiin kuuluville (valtioneuvoston ohje).

- Radalle ei saa tulla flunssaoireisena tai muuten sairaana. Jos olet käynyt tiloissa ja sairastut, ole heti yhteydessä piiritoimistoon. toimisto(at)hrup.fi Nimet kerätään ratakirjaan, niitä voidaan joutua hyödyntämään jos joku myöhemmin on koronapositiivinen ja tämän vähintään 15 min pituisia lähikontakteja kartoitetaan.

- Radalla noudatetaan korostettua käsihygieniaa, ja ampujilla tulee olla omat suojakäsineet. Kaikkea kalustoa ja rakenteita käsitellään ainoastaan käsineet kädessä.

- Kaikilla tilassa oleskelevilla tulee olla oma hengityssuojain. Hengityssuojain tulee pukea heti radalle saavuttaessa. Vähintään kankainen kasvosuojain tai kirurginen maski.

- Turvaetäisyyksiä noudatetaan siten, että ampumapaikoilta ammuttaessa vain joka toinen paikka on kerrallaan käytössä. Näin 3 ampuu kerrallaan ja maksimiryhmäkoko on 6 henkilöä ammunnanjohtajan lisäksi. Kaikki 6 taulua voivat olla käytössä, kun ammutaan kahdessa erässä. Suositeltava toimintamalli on, että ensimmäinen erä (paikat 1,3,5) ampuu, käy tauluilla ja palaa. Toinen erä (paikat 2,4,6) ampuu, käy tauluilla jne. SRA ja muut toiminnalliset harjoitukset toteutetaan vastaavasti siten, ettei lähikontakteja (<2 m) synny edes vuoroa odottaessa tai tauluilla.

- Käytetään ainoastaan ampujien omia aseita ja varusteita. Ei laina-aseita (*) tai muita lainavarusteita (kotelot, suojalasit, kuulosuojaimet jne.). Jokainen paikkaa taulunsa itse omilla paikoillaan ja toimittaa loppuun käytetyt pahvitaulut autohallin roskiin asti.

- Vuorokuri: Radalle ei saa mennä ennen oman vuoron alkua edellisen vuoron sekaan.

- Radalta poistutaan radan takaoven käsienpesupaikan kautta. Tällä vältetään kohtaava liikenne seuraavan vuoron saapujien kanssa. Kädet pestään saippualla ja kädet kuivataan paperilla 20 sekunnin pesun jälkeen. Käytetyt käsipaperit pyritään saamaan roskasäiliöön syvälle pöllyämättömäksi.

(*) Selvennys: Yhdistyksellämme on niin monta laina-asetta, että niistä riittää kullekin vuorolle osalistuvalla oma "nimikkoase". Kuulo- ja näkösuojaimet pitää olla omat. Silmälasit lasketaan silmäsuojaimiksi.