Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Espoon Reserviläiset ry

Töölön ampumaradalla on yhdistyksemme vuoro parittomien viikkojen sunnuntaisin klo 17:00 alkaen. Vuorot on listattu tämän sivuston toimintakalenteriin ja ne ovat johdettuja.

 

Suuresta kävijämäärästä johtuen vuorot on jaettu kahteen osaan:

1. osa (kello 17 - 19)

2. osa (kello 19 - 21)

Kullekin vuoron osalle mahtuu enintään 8 henkilöä - 6 ampujaa ja 2 kouluttajaa.

Vuoroille ilmoittautuminen tapahtuu nimenhuuto.com:iin perustetun yhdistyksemme sivun kautta. Uudet ampujat voivat pyytää tunnuksia sinne sähköpostitse osoitteesta: ammunta(at)esres.fi

Yhdistyksemme sivu nimenhuuto.com:issa on:

https://espoonreservilaiset.nimenhuuto.com

Osallistumismaksu ratavuoroille : 5 euroa / henkilö / vuoro.

 

HUOM! Mikäli ilmoittauduit vuorolle, mutta et pysty osallistumaan, niin peru ilmoittautumisesi viimeistään edeltävänä keskiviikkona. Turhat ilman osallistumista jääneet illmoittautumiset estävät muiden jäseniemme osallistumista vuoroille ja vaikeuttavat niiden suunnittelua. Ilman osallistumista jääneistä ilmoittautumisista, joita ei ole peruttu, peritään 20 € peruutusmaksu. 

 

Kaliiperit joilla radalla voi ampua: Normaalit palvelusasekaliiperit 9 mm x 19, .40 S&W tai .45 ACP ja kaikki näitä pienemmät mukaanlukien .22 LR. Iskuenergia maksimi 1500 joulea. Reikäpää-luotisten patruunoiden käyttö on kielletty johtuen siitä että ne kuluttavat nopeasti luotiloukun (kallista) suojaverhoa. Keskisytytteisissä patruunoissa pitää olla kokovaippaluoti.

Vuoroilla on käytettävissä yhdistyksen aseita ja patruunoita.

Radan oma vakuutus mahdollistaa sen että ampumista voi käydä vuoroilla kokeilemassa ilman ampumaurheiluvakuutusta (reserviläisen toimintaturva tai vaihtoehtoisesti SAL:in lisenssi) 1 - 2 kertaa, mutta muuten niille osallistuvilta vaaditaan vakuutus.

Vuorolle tarvitset mukaan henkilöllisyystodistuksen sekä todistuksen maksetusta vakuutuksesta. Varaa lisäksi käteistä ratamaksua ja patruunakustannuksia varten. Vaihtoehtoisesti vuoroilla voi maksaa myös mobilepay:llä.