Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Espoon Reserviläiset ry

Töölöntorin sisäampumaradalla on yhdistyksemme vuoro parittomien viikkojen sunnuntaisin klo 17:00 alkaen. Vuorot on listattu tämän sivuston toimintakalenteriin ja ne ovat johdettuja.

 

Suuresta kävijämäärästä johtuen vuorot on jaettu tammikuusta 2020 lähtien kahteen osaan:

1. osa (kello 17 - 19)

2. osa (kello 19 - 21)

Kullekin vuoron osalle mahtuu enintään 8 henkilöä - 6 ampujaa ja 2 kouluttajaa.

Ilmoittautumisjärjestelmää on myös päivitetty. Vuoroille ilmoittautumiset on siirretty tapahtuvaksi nimenhuuto.com:iin perustetun yhdistyksemme sivun kautta. Uudet ampujat voivat pyytää kutsua sinne sähköpostitse osoitteesta: toolontori(at)esres.fi

Yhdistyksemme sivu nimenhuuto.com:issa on:

https://espoonreservilaiset.nimenhuuto.com

Osallistumismaksu ratavuoroille : 5 euroa / henkilö / vuoro.

 

Ratavuoroilla on käytettävissä myös pistoolikaliiperisia karabiineja, joilla voi harjoitella kivääriammuntaa.

Kaliiperit joilla radalla voi ampua: Normaalit palvelusasekaliiperit 9 mm x 19, .40 S&W tai .45 ACP ja kaikki näitä pienemmät mukaanlukien .22 LR. Iskuenergia maksimi 1500 joulea. Reikäpää-luotisten patruunoiden käyttö on kielletty johtuen siitä että ne kuluttavat nopeasti luotiloukun (tyyristä) suojaverhoa. Keskisytytteisissä patruunoissa pitää olla kokovaippaluoti.

Vuoroilla on käytettävissä yhdistyksen aseita ja patruunoita.

Radan oma vakuutus mahdollistaa sen että ampumista voi käydä kokeilemassa ilman ampumaurheiluvakuutusta (reserviläisen ampumaturva tai SAL:in lisenssi) 1 - 2 kertaa, mutta muuten kyseisille vuoroille vaaditaan vakuutus.

Vuorolle tarvitset mukaan henkilöllisyystodistuksen sekä todistuksen maksetusta vakuutuksesta. Varaa lisäksi käteistä ratamaksua ja patruunakustannuksia varten.